Καθοριστικό 48ωρο για Κόστα και Ντέβιτς

Στο απόγειό τους είναι οι διαπραγματεύσεις των επιτελών του ΠΑΟΚ με τους Ρικάρντο Κόστα και Μάρκο Ντέβιτς προκειμένου οι δύο παικταράδες να έρθουν στην Τούμπα και να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ. Δικαιολογημένα το 48ωρο που διανύουμε και στην Ελλάδα συνδέεται άμεσα με τις εκλογές για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης, είναι κρίσιμο και για τον ΠΑΟΚ. Διότι με την έλευση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ρικάρντο Κόστα και του 31χρονου Σέρβου επιθετικού Μάρκο Ντέβιτς ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει αυτοδυναμία (!) έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως το διήμερο είναι καθοριστικό για να ολοκληρωθεί στο τυπικό της σκέλος η μία τουλάχιστον μεταγραφή. Κυρίως αυτή του Ρικάρντο Κόστα. Ο οποίος, έχει αναλάβει τις συζητήσεις (παρουσία του δικηγόρου του) με την διοίκηση της Αλ Σαλίγια προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του. Και αμέσως μετά να έρθει στην Θεσσαλονίκη για τις οριστικές υπογραφές.

Η περίπτωση του Ντέβιτς, που επίσης είναι σύμφωνος με τον ΠΑΟΚ, έχει συνάρτηση με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την διοίκηση της Ρούμπιν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει, η Ρούμπιν είναι θετική για να τον παραχωρήσει ως δανεικό ακόμη και για ένα χρόνο και το θέμα προχωρά. Ίσως όμως, ξεπεράσει το 48ωρο. Η ουσία όμως είναι να τελειώσει και αυτή η υπόθεση ευνοϊκά. Αυτό ενδιαφέρει όσους ασχολούνται με τις μεταγραφές, στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα