«Η εμπειρία έκανε την διαφορά»

«Στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχουμε καθόλου καλή εικόνα», παραδέχθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, προπονητής του Ρεθύμνου, που γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του σήμερα για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αρχικά, ο κόουτς της κρητικής ομάδας σχολίασε για τον σημερινό αντίπαλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει την δική της πορεία. Πολύ αξιόλογη και πολύ δυνατή. Βλέπουμε ότι και φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ. Έτσι έπαιξε και σήμερα».

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξαρχής», συνέχισε ο Σκουρτόπουλος και τόνισε: «Νομίζω ότι την διαφορά την έκανε η εμπειρία και ικανότητα κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ, σε σχέση με το ταλέντο αλλά και την απειρία που διαθέτουμε εμείς. Ελπίζουμε με την είσοδο του Σάφτενααρ να δώσουμε κάποιες λύσεις στο παιχνίδι μας. Στα τελευταία 5 παιχνίδια δεν έχουμε καθόλου καλή εικόνα. Να βρούμε πάλι ρυθμό γιατί αυτό που μας στοίχισε ήταν οι διακοπές που παίξαμε 3 παιχνίδια σε 50 μέρες. Έρχεται άλλη μία διακοπή και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό. Συνεχίζουμε. Θα βρούμε τα κομμάτια που λείπουν. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ευχαριστώ τον κόουτς και καλή συνέχεια».

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, ο Ολλανδός σέντερ του Ρεθύμνου, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην δράση μετά από απουσία τριών μηνών λόγω τραυματισμού σε μάτι του: «Σήμερα είχαμε να παίξουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε καλά και κακά σημεία μέσα στο παιχνίδι. Ό ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα και προφανώς έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Από την μεριά μου είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγύρισα στα παρκέ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι 3 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ελπίζω στο επόμενο ματς να εμφανιστούμε και εγώ και η ομάδα μου καλύτεροι». 

Σχετικά άρθρα