Κούρσα χωρίς στοπ και για στόπερ

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά στις δέκα σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας πια μια ξέφρενη κούρσα για τον τίτλο και προετοιμάζοντας τις αποστολές που ακολουθούν τα δύο προσεχή Σαββατοκύριακα στη Μακεδονία, κόντρα στη Βέροια και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 
 
Την ίδια ώρα μπαίνουμε και στην τελική μεταγραφική εβδομάδα, με τους ερυθρόλευκους να πρέπει να κλείσουν το θέμα του στόπερ, με την υπόθεση Νέτο να παρουσιάζει δυσκολίες αφού η Ζενίτ δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Ολυμπιακός θα περιμένει 1-2 μέρες και μετά θα πάει σε άλλη μεταγραφή, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι έχει επιστρέψει με πρόταση στη Λάτσιο για τον Νοβαρέτι. Εξετάζονται όλα τα ονόματα της λίστας και οι εισηγήσεις του Περέιρα που έχει δώσει πρώτο όνομα τον Νέτο αλλά έχει και εναλλακτικές προτάσεις. 
 
Όσο για εξτρέμ ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες το όνομα του διεθνούς Μαροκινού Αντέλ Τααράμπτ της ΚΠΡ, με τον 26χρονο άσο να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση έχοντας πολλές συμμετοχές στην Αγγλία αλλά και πέρασμα από την Μίλαν, με την οποία σκόραρε 4 γκολ.
 
Η αποστολή επέστρεψε μετά τα μεσάνυχτα από το Ηράκλειο με πολλά χαμόγελα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα νίκη και με πολλά παράπονα απ’ όλους για την εχθρική ατμόσφαιρα σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο στο Γεντί Κουλέ. Η δυσαρέσκεια των ερυθρόλευκων για τις άγριες αποδοκιμασίες στα μέλη της διοίκησης και για την σκληρότητα κάποιων παικτών του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο εκφράστηκε με τις δηλώσεις Καραπαπά-Σάββα με το παιχνίδι. 
 
 Ο Περέιρα δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τη συνεχή βελτίωση της ομάδας, τόσο συνολικά όσον αφορά την ισορροπία της αλλά και ατομικά με πολλούς παίκτες να είναι σε διαρκή άνοδο. Όπως ο Μήτρογλου, ο Αφελάι, ο Κασάμι, ο Μανιάτης, ο Σιόβας. 
 
Ο Φορτούνης που μπήκε και έδωσε άμεσα τη λύση με το δεύτερο γκολ δήλωσε ότι έχει μάθει πολλά από τον Τσόρι, ότι θα βελτιώνεται συνέχεια και ότι πανηγύρισε έντονα το γκολ γιατί σε όλη την προθέρμανση δεχόταν ύβρεις ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από την εξέδρα. Ο δε Μασουακού άκουσε ουκ ολίγα όποτε πήγαινε για να εκτελέσει κάποιο πλάγιο, πολλές φορές και ρατσιστικά. 

Σχετικά άρθρα