Με… τρεμπλ φεύγει ο Γκουαρδιόλα!

Το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μπάγερν απασχολεί τον γερμανικό Τύπο, καθώς και σε σχετική ερώτηση ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν το ερχόμενο καλοκαίρι! Με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ένα τελικά κάνει το τρεμπλ, τότε μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν, άσχετα εάν θα έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο… Με τον Γιοακίμ Λεβα να παίζε για διάδοχός του…

Ο προπονητής των Βαυαρών για άλλη μια φορά όταν ρωτήθηκε από τους Γερμανούς δημοσιογράφους για την επέκταση του συμβολαίου του, μίλησε… για καλοκαίρι! Αυτή η τοποθέτησή του ήρθε να… φουντώσει τις φήμες που αναφέρουν πως το… σκέφτεται να συνεχίζει στη Μπάγερν, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2016, καθώς ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα θέλει να δώσει νέο ενδιαφέρον στην καριέρα του.

Το «Kicker» υπογραμμίζει μάλιστα σε σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιμένει για το καλοκαίρι σχετικά με τις εξελίξεις, καθώς το τι θα παίξει θα εξαρτηθεί πολύ από το θα πετύχει φέτος με τους με την πρωταθλήτρια Γερμανίας…

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ μεγάλος στόχος του Ισπανού προπονητή είναι να κατακτήσει το τρεμπλ με την γερμανική ομάδα, όπως είχε κάνει και ο Γιούπ Χάινκες. Εάν το κάνει αυτό, τότε είναι πιθανό να μην εξαντλήσει καν το τωρινό συμβόλαιό του.

Το δημοσίευμα του «Kicker» αναφέρει μάλιστα ότι η διοίκηση της Μπάγερν έχουν βρει ήδη τον επόμενο τεχνικό της ομάδας Μιλάμε για τον Γιόακιμ Λεβ του οποίου το συμβόλαιο με την Ομοσπονδία λήγει το καλοκαίρι του 2016 (χρονιά που έχουμε EURO).

Σχετικά άρθρα