ΠΑΟΚ προς Βιεϊρίνια: «Αντρέ η Τούμπα σε περιμένει»

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πλέον είναι ξεκάθαρο, πως δεν υπάρχουν «ήξεις- αφίξεις». Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Αντρε Βιειρίνια όπως είχαμε γράψει στο ρεπορτάζ της Δευτέρας που παρουσιάσαμε στο pamesports. Και είναι ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίον κινήθηκε ο ΠΑΟΚ. Κατέθεσε μία καταπληκτική πρόταση στον Βιειρίνια, την οποία βεβαίως ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Πορτογάλο μέχρι και τετραετές κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας. Με απολαβές που μπορούν να φθάσουν ετησίως, ακόμη και τα 2,2 (!!) εκατομμύρια ευρώ . Μιλάμε για ένα εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού πρωταθλήματος γενικότερα. Και εφόσον πει το ναι ο Βιειρίνια και υπογράψει από τώρα στον ΠΑΟΚ (ακόμη κι αν έρθει το καλοκαίρι) θα εισπράξει κοντά στα 9 (!!!) εκατομμύρια ευρώ από τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων ετών.

Ο Βιειρίνια έχει συμβόλαιο με την Βολφσμπουργκ έως το καλοκαίρι . Ναι έχει πρόταση και από την Σάλκε. Όμως, η πρόταση του ΠΑΟΚ σε πολλά επίπεδα, ξεπερνά τις προτάσεις που έχει τόσο από την Βολφσμπουργκ για την ανανέωση του συμβολαίου του, όσο και για την Σάλκε. Γιατί εκτός από τα χρήματα , τον πακτωλό των εκατομμυρίων που στρώνει στα πόδια του ο Σαββίδης, εφόσον έρθει στην Τούμπα θα είναι «βασιλιάς». Και θα αναλάβει να βοηθήσει την ομάδα για να την οδηγήσει με τους υπόλοιπους στην κατάκτηση του τίτλου.

Επιπλέον μια πιθανή έλευση του Βιειρίνια θα εξιτάρει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Θα ξεσηκωθεί για τα καλά ο κόσμος και θα είναι πιο ζεστά, πιο ενεργά κοντά στην ομάδα. Κυρίως διότι θα διαπιστώσει πως μέσα από μία μεγάλη μεταγραφή ενός παίκτη που γνωρίζει και κάνει πρωταθλητισμό θα αυξηθούν οι προσδοκίες του.

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Αντρέ είναι ξεκάθαρο: «Έλα στην Τούμπα, έλα στο σπίτι σου». Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον παίκτη. Εάν θέλει υπογράφει από τώρα για το καλοκαίρι. Εάν πει ναι η Βολφσμπουργκ (και είναι και ο ίδιος θετικός) έρχεται από τώρα.

Όλοι περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Σχετικά άρθρα