Πρόκριση στο ρελαντί για τον ΟΦΗ!

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει ο ΟΦΗ . Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 1-0 επί του Πανθρακικού στο “Γεντί Κουλέ” και με συνολικό σκορ 5-0 (4-0 ο πρώτος αγώνας) πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Το γκολ για τους κρητικούς σημείωσε ο Λαμπρόπουλος στο 12′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τον Πανθρακικό των πολλών απουσιών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα στο 4′ είχαν δοκάρι μετά την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου από το ύψος του πέναλτι . Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά του αν οι Κουτσιανικούλης και Τζορτζ ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια τουλάχιστον σε τέσσερις περιπτώσεις. 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια , Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης (62` Μανιδάκης), Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (75` Τζορτζ), Γκιόργκι (36` λ.τ. Κουτσιανικούλης), Μαραθιανός, Ροβίθης.

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Πασχαλάκης, Φραγκούλης, Ψάλτης, Μουζασβίλι, Γκουτσίδης, Ηλιάδης , Παπαγεωργίου (69` Μελίσσης), Μάρτινς , Ζδράβος, Μπαλδά, Χασομέρης (69` Μεχία).

Σχετικά άρθρα