«Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος»

Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ είναι ο ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού όπως τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης. Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του πρώτου σερβίς στη διοργάνωση ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” δήλωσε πως πρόκειται για γιορτή του βόλεϊ και πως όλοι θα πρέπει να χαρούν τη συμμετοχή.
Από την πλευρά ο ακραίος του Άρη, Γιάννης Κυριακίδης, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και τόνισε πως οι “κίτρινοι” θα παλέψουν για την έκπληξη κόντρα στο φαβορί Ολυμπιακό.
Δημήτρης Καζάζης: «Έχουμε μπροστά μας ένα διήμερο πολιτισμού. Είναι μία εξαιρετική διοργάνωση. Πέρα από το αγωνιστικό έχει και άλλες εκδηλώσεις και αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Νίκο Σαμαρά. Έχουμε κοντά μας και τον Σύλλογο Ελπίδα και βέβαια το αγωνιστικό κομμάτι, σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Είναι μία γιορτή του βόλεϊ και πρέπει όλοι μας να το χαρούμε. Από την στιγμή που βρισκόμαστε εδώ θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Ο Ντιάτσκοφ έχει μπει σε ρυθμούς προπόνησης και σήμερα που θα τελειώσουμε την προετοιμασία μας θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Διαθέσιμοι θα είναι και οι Σφενδυλάκης, Κοΐστρα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο τίτλος».
Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Κώστας Προύσαλης, τόνισε: «Ευχαριστούμε τη NOVA που είναι κοντά στο άθλημα μας. Καλώ πρώτα τον κόσμο του Ολυμπιακού και μετά τον κόσμο του βόλεϊ να έρθει στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στους αγώνες. Επίσης εμείς οι αθλητές θέλουμε να γίνουμε πρεσβευτές του Συλλόγου “Ελπίδα” και να βοηθήσουμε το έργο του. Το μήνυμα μας είναι να γίνουμε δότες. Σχετικά με τον ημιτελικό θεωρώ πως ο πρόσφατος αγώνας που δώσαμε με τον Άρη στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση. Ο Άρης έχει νέο προπονητή και νέο διαγώνιο οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα».
Εκ μέρους του Άρη, μίλησε ο ακραίος Γιάννης Κυριακίδης: «Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει ωραίο βόλεϊ. Θέλουμε να ξεχάσουμε λίγο το πρωτάθλημα και να δούμε ένα νέο στόχο. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Το επίπεδο θα είναι υψηλό. Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά πλέον έχουμε και προπονητή και διαγώνιο. Έχουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός. Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε τα όρια της ομάδας μας. Ελπίζω να βγάλουμε έναν καλό αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα