Έξτρα πριμ από τον «Τίγρη»

Το πόσο ευχαριστημένος ήταν ο κ. Μελισσανίδης αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσω του… Βασίλη Δημητριάδη ο οποίος ήταν αυτός που μετέφερε στους «κιτρινόμαυρους» τα συγχαρητήρια του «Τίγρη»: «Μπράβο. Από εμένα θα έχετε ένα δώρο για τη χαρά που δώσατε στον κόσμο. Αυτό θέλω. Να συνεχίσετε να δίνετε χαρά στον κόσμο μας». Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα τους καταβληθεί έξτρα πριμ για την πρόκριση ύψους 25.000 ευρώ!

Ο κ. Μελισσανίδης αποχωρώντας, σχολίασε στους εκπροσώπους του Τύπου, τη νίκη πρόκριση της ΑΕΚ στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος: «Τόσο εγώ όσο και ο υπόλοιπος κόσμος της ΑΕΚ είμαστε πολύ ευχαριστημένοι». Ερωτηθείς δε για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στην επόμενη φάση, ήταν κατηγορηματικός: «Όποιος και να πέσει δε μας νοιάζει»!

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο «Τίγρης» είχε ερωτηθεί και για το θέμα του γηπέδου. Αρχικά δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο λέγοντας «πού κολλάει το γήπεδο απόψε», όμως μετά από πιέσεις είπε: «Όλα θα πάνε καλά…».

Σχετικά άρθρα