Περπέρογλου: «Το θέλαμε περισσότερο»

«Το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και έτσι καταφέραμε και το πήραμε», τόνισε ο Στράτος Περπέρογλου για την αποψινή νίκη της Έφες επί της προηγούμενης ομάδας του. 

«Σίγουρα αλλάξαμε την άμυνά μας και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου παίξαμε πολύ καλά σε αυτό τον τομέα, κρατήσαμε χαμηλά τον Ολυμπιακό και βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που μπορεί να ήταν και εκτός συστήματος», εξήγησε ο «Πέρπε» για την ανατροπή που πέτυχε η τουρκική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. «Πήραμε μία μεγάλη νίκη», σημείωσε στην συνέχεια ο 31χρόνος φόργουορντ και υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός παίζει επιθετική άμυνα και πολλές φορές αυτό φέρνει αλλαγές. Είχαμε πει πως είναι σημαντικό να φύγει η πρώτη πάσα από τον χειριστή και στη συνέχεια να βρούμε τα μις ματς. Το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και έτσι καταφέραμε και το πήραμε». 

«Παίξαμε με δύο παίκτες πάνω του», απάντησε ο Περπέρογλου για την άμυνα πάνω στον Σπανούλη. «Έτσι, ανοίξαμε την άμυνά μας και δεχθήκαμε κάποια μακρινά σουτ από Μάντζαρη και Λαφαγέτ». «Ξέραμε ότι είναι ο βασικός παίκτης του Ολυμπιακού, γι’ αυτό είχαμε προσαρμόσει όλη την άμυνά μας πάνω του», εξήγησε ο 31χρόνος φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα