Προχωρημένο σενάριο για Μπερμπάτοφ

Μόλις τρείς ημέρες έχουν στην διάθεσή τους οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσουν με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την ενίσχυση της ομάδας. Ο επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά, αποτελεί τον τελευταίο βασικό στόχο.
Έχουν γραφεί αρκετά ονόματα το τελευταίο διάστημα, για παίκτες που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ. Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε ένα σενάριο που αναφέρει πως ο διάσημος Βούλγαρος επιθετικός Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ απασχολεί τον ΠΑΟΚ.
Επαναλαμβάνουμε πως πρόκειται για προχωρημένο σενάριο, που όμως δεν μπορείς να το αποκλείσεις εξ΄ ολοκλήρου. Ο Μπερμπάτοφ ανήκει στην Μονακό και σύμφωνα με το σενάριο η διοίκηση της ομάδας συζητά την προοπτική της αποχώρησής του.
Το εάν επαληθευτεί ή όχι η ιστορία, θα το γνωρίζουμε μέσα σε λίγα 24ωρα. Θυμίζουμε απλά, πως τον Ιούνιο του 2013 ο Ιβάν Σαββίδης κατά την παρουσίαση του Στέφενς, είχε αναφερθεί στην προσωπική προσπάθειά του να φέρει τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. Εκτοτε δεν είχε αναφερθεί στο θέμα, καθώς υπήρξαν αρκετά σχόλια κυρίως από ανθρώπους που θεωρούσαν πως μία τέτοια μεταγραφή είναι ανέφικτη για τον ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή.
Σύντομα θα ξέρουμε εάν υπάρχει θέμα ή όχι.

Σχετικά άρθρα