Συλλέκτης βραβείων ο Περέιρα

Μία ημέρα πριν από την πολύ σημαντική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, ο Φακούντο Περέιρα, δεύτερος σκόρερ του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα θα έχει την τιμητική του. Ο Αργεντινός επιθετικός θα βραβευτεί για τρείς διαφορετικούς λόγους πριν από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συνολικά τρία βραβεία θα πάρει ο Φακούντο Περέιρα σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στην Τούμπα. Ο Αργεντινός άσος, συναγωνίζεται τον Ρατς και οι δυό τους μπορούν να βάλουν κάλλιστα ένα στοίχημα για το μέλλον.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Εξελίσσεται σε νέος Ρατς ο Περέιρα. Τον Δεκέμβριο ήταν εξαιρετικός. Κρίσιμα και πανέμορφα γκολ, παθιασμένες εμφανίσεις και διαρκής βελτίωση στο παιχνίδι του. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η γκολάρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλο αυτά ήταν αρκετά για να χαρίσουν τα δύο μηνιαία βραβεία (Best Goal και MVP) του paokfc.gr για τον Δεκέμβριο στον Φακούντο Περέιρα. Σ’ αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και το βραβείο του “Best Goal 2014”, για το γκολ στον Πειραιά, και φτάσαμε στους τρεις μέσα σε έναν μήνα».

Σχετικά άρθρα