«Δεν έχετε αντιληφθεί τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

Πριν τη σημερινή προπόνηση έγινε στο Κορωπί ευρεία σύσκεψη παρουσία των κ.κ. Αλαφούζου, Φύσσα, Βόκολου, Σαραβάκου, Αναστασίου. Υπάρχει ξεκάθαρη και έντονη δυσφορία για τη χθεσινή απόδοση της ομάδας και για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές. 

Ουσιαστικά το ποτήρι ξεχείλισε, διότι η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται να συνδεθεί με μια σειρά από αγώνες που επίσης η ομάδα εμφάνισε νοοτροπία που δεν ταιριάζει στο μέγεθος και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. 

Ακολούθησε σκληρή ομιλία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στους παίκτες, με την οποία ουσιαστικά εστάλη το σχετικό μήνυμα για το τέλος της ανοχής. Ο Λεωνίδας Βόκολος έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και επί της ουσίας τόνισε ότι ορισμένοι θα πάψουν πλέον να υπολογίζονται στα αρχικά πλάνα. 

«Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος και το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για την ομάδα αυτή. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν που παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα.  Επίσης, επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μην νομίζετε ότι η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και αυτοί που μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες».

Σχετικά άρθρα