Πανιώνιος και δύο όβερ

131.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 1.85
Εξαιρετικά σημαντικός από βαθμολογικής άποψης είναι αυτός ο αγώνας για τον Πανιώνιο. Μόνο νίκη θέλουν οι Νεοσμυρνιώτες οι οποίοι μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα απέχουν πέντε βαθμούς από τη 14η θέση εκεί που βρίσκονται πλέον οι Θράκες μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.
Καλές οι επιδόσεις των “κυανέρυθρων” εντός έδρας εκεί που έχουν πάρει τους 15 απ’ τους 16 βαθμούς τους. Ο Πανθρακικός δείχνει να είναι σε αγωνιστική άνοδο ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα του κλαμπ είναι μακριά από τη Θράκη… χάνεται εκτός κι αυτό φαίνεται απ’ τον πενιχρό απολογισμό (0-3-7).
 
151.ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΠΕΣΚΑΡΑ ΟΒΕΡ 1.75
Με την τέταρτη διαδοχική νίκη η Μπολόνια διατήρησε τη διαφορά των τριών πόντων από την τρίτη θέση και ονειρεύεται βάσιμα πλέον την επιστροφή (απευθείας) στην Σέριε Α. Στο επιθετικό ποδοσφαιρικό κρεσέντο που έχει επιδοθεί η γηπεδούχος τον τελευταίο μήνα είναι εμφανές ότι κυρίαρχο ρόλο παίζει η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Είναι πλέον τέταρτη στα όβερ στη Σέριε Β και μετρά έξι στα επτά τελευταία ματς που έδωσε τόσο εντός όσο και μακριά από την έδρα της.
Φιλόδοξη η Πεσκάρα που θέλει να βρεθεί στα πλέι οφ ανόδου με όπλο την αποτελεσματική επιθετική εικόνα που παρουσιάζει εκτός έδρας. Μια ντουζίνα αγώνες έχει δώσει μακριά από το “Αντριάτικο” και έχει πανηγυρίσει μέχρι τώρα 25 γκολ, επίδοση που αποτελεί βεβαίως μακράν την καλύτερη στην Κατηγορία. Από αυτά τα 12 ματς τα εννέα έληξαν όβερ. Αναμένεται ανοικτό ματς ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες που παίζουν χωρίς σκοπιμότητες.
 
252.ΛΟΡΙΑΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΟΒΕΡ 2.00
Εφεση στα μεγάλα σκορ δείχνουν σε αυτή τη χρονική περίοδο δύο αντίπαλοι καθώς δίνουν βάρος στην εμπροσθοφυλακή για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Για τη Λοριάν η φετινή σεζόν είναι δύσκολη καθώς πασχίζει να παραμείνει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ομάδα με πολλά αμυντικά ζητήματα αλλά και επιθετικές αρετές εσχάτως εμφανίζεται ανταγωνιστική στην έδρα της με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Με εξαίρεση το φτωχό πλην υπερπολύτιμο 1-0 επί της Λιλ, από τις αρχές Δεκεμβρίου φέρνει μόνο όβερ φτάνοντας μετά την πρόσφατη ήττα με 3-2 από τη Γκινγκάμπ στο γειτονικό ντέρμπι, τα πέντε.
Η Μονπελιέ έχει αφήσει οριστικά πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα. Με τον Μπάριος σε υψηλά στάνταρ σκοράρει εύκολα κι απλά μετρώντας ήδη 16 γκολ στα έξι πιό πρόσφατα ματς από τα οποία τα πέντε έληξαν όβερ και τα τέσσερα με σύνολο τερμάτων 4-6! Θα παίξει και πάλι φουλ επίθεση καθώς ελπίζει πλέον σε Ευρωπαϊκή έξοδο.
 
ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΟΠΑΛΙΩΝ
 
234.ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ-ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΧΙΧΟΝ Χ 3.00
236. ΤΖΕΝΟΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ 3.15
254. ΝΑΝΤ-ΛΙΛ Χ 2.95

Σχετικά άρθρα