Μέσα ο Χάρα, έξω Μπενίτες, Φουστέρ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Βέροια και ο Βίτορ Περέιρα παίρνει στην αποστολή 19 παίκτες με στόχο να συνεχιστεί το σερί νικών και να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή.
 
Απόντες είναι ο Ρομπέρτο που πάντως ανεβάζει ρυθμό ενόψει Τούμπας, φυσικά ο νεοαποκτηθείς Σαντάνα, ο τραυματίας Μποτία και ο Εντινγκά που είναι ακόμη στην Αφρική, ενώ ο προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Φουστέρ, Μπενίτες και Διαμαντάκο. Και πήρε τρεις τερματοφύλακες, για πρώτη φορά και τον Ανδρέα Γιαννιώτη
 
Η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.
 
Στην τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ επάνω στην τακτική. Παράλληλα, έκαναν ασκήσεις επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία και γρήγορη αντίδραση, τόσο σε συνθήκες κανονικής ροής αγώνα, όσο και σε συνθήκες στημένων φάσεων.
 
Στα ιατρικά, ο Ρομπέρτο ανέβασε ρυθμό, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στρέζος και Μποτία. 

Σχετικά άρθρα