Πέτριτς: «Ιδια νοοτροπία με πέρυσι»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη αναφέρθηκε στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του κάτι όμως που δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο κροάτης μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι την ίδια νοοτροπία είχε η ομάδα και την περυσινή σεζόν, και ότι η νοοτροπία δεν αλλάζει από τη μια ημέρα στην άλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς στη Nova:

«Είναι εύκολο να λες πάντα για τη νοοτροπία. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει από πέρυσι. Αν έχεις αυτή την νοοτροπία, την έχεις. Δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, όμως υπάρχει κάποιες στιγμές και ο αντίπαλος. Για παράδειγμα η Ξάνθη έπαιξε πολύ οργανωμένα. Φυσικά παίζαμε στην έδρα μας και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο και προσπαθούμε να το λύσουμε. Το σκεφτόμαστε καθημερινά, προσπαθούμε να το λύσουμε, να παίξουμε καλύτερα και να καταλάβουμε γιατί υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

Για την ευθύνη των έμπειρων ποδοσφαιριστών: «Υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες όπως και εγώ και ένα από τα καθήκοντά μας είναι να σπρώξουμε την ομάδα σε αυτό το σημείο».

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Αυτή τη στιγμή είναι όλοι απογοητευμένοι. Το Κύπελλο είναι πάντα μια μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσεις κάτι και να προκριθείς στην Ευρώπη. Αν δεις τα πρόσωπα των παικτών, όλοι είναι πραγματικά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό, όμως έχουμε το κίνητρο και τη θέληση να δείξουμε μια αντίδραση την Κυριακή. Πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο, να παλέψουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα