Επιστροφή με… τριάρα για Νιουκάστλ

Με το θριαμβευτικό 3-0 στην έδρα της Χαλ επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ η Νιουκάστλ , με τον Τζον Κάρβερ για πρώτη φορά στον πάγκο της. Οι «καρακάξες» έφτασαν στο «διπλό» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, μετά από αρνητικό σερί 0-1-2, και έτσι ανέβηκαν στους 30 βαθμούς, αλλά παραμένουν μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι «τίγρεις» γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα σε αγώνες που δεν έχουν σκοράρει και με 19 βαθμούς είναι στην ζώνη υποβιβασμού.

Η Νιουκάστλ προηγήθηκε σε καθοριστικό σημείο, καθώς σκόραρε στο 40’ με τον Καμπελά. Στο 50’ έκανε το 2-0 ο με μακρινό σουτ και ουσιαστικά… καθάρισε το μαρς. Στο 78’ για την φιλοξενούμενη σκόραρε και ο Γκουφράν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ομάδα του!

Για την Χαλ ο Αχμέντ Ελμοχαμαντι προσπάθησε να σκοράρει με το… χέρι, όπως είχε κάνει ο Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 1986 κόντρα στην Αγγλία . Μόνο που ο παίκτης της γηπεδούχου… πιάστηκε  για το δικό του «χέρι του Θεού»!

Οι συνθέσεις
ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμάντι, Ντόουσον, Ντέιβις , Ρόμπερτσον (71’ Μπράντι), Μέιλερ (56’ Αλούκο), Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Ραμίρεζ, Ερνάντεζ (67’ Ινς), Γέλαβιτς.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ , Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Χαϊντάρα, Ανίτα, Κόλμπακ, Καμπελά (72’ Γκουφράν), Σισοκό , Αμεόμπι (92’ Αμπέιντ), Πέρεζ (82’ Σισέ).

Σχετικά άρθρα