Στην Ελλάδα ο Μαυρίας

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος ντύνεται ξανά στα πράσινα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αθήνα και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου .

Ο 20χρονος επιθετικός άφησε τη Σάντερλαντ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στον οποίο επιστρέφει μετά από το 2013 και κατά την άφιξη του δήλωσε ότι επέστρεψε στην οικογένεια του.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος και αφού πήρε τις αποσκευές του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια μου. Είναι άνθρωποι μου κοντά στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό γύρισα στην ομάδα». τόνισε αρχικά ο Μαυρίας.

Μπορεί η συμφωνία να είναι για έξι μήνες ωστόσο ο νεαρός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος. «Είναι για έξι μήνες. Θα δούμε για μετά. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Δεν σκέφτομαι μόνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι μόνο ένα ματς. Εγώ έρχομαι για όλα τα παιχνίδια».

 

Σχετικά άρθρα