Εικόνες ντροπής στη Μηχανιώνα

Στη ματαίωση αγώνα εννιάχρονων παιδιών της Σχολής του Ολυμπιακού της Θεσσαλονίκης με την αντίστοιχη του Ποσειδώνα Μηχανιώνας εμπόδισαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες προπηλάκισαν τους πιτσιρικάδες και τους γονείς τους και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για την ομαλή αποχώρηση των παιδιών και των συνοδών τους. 
 
Από ανθρώπους του Ολυμπιακού τονίζεται ότι θα πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς τους που έζησαν αυτό το περιστατικό φραστικών επιθέσεων από περίπου 30 άτομα και να μη διαρρέεται ότι δεν συνέβη τίποτα, καθώς εάν δεν συνέβαινε τίποτα δεν θα υπήρχε λόγος να ματαιωθεί η αγώνας. 
 
Από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Μηχανιώνας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.
 
«Πριν κάποιες ώρες τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας καταλόγισαν μια ‘άνανδρη’ επίθεση κατά της αποστολής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 
 
Η προσπάθεια αμαύρωσης του συνδέσμου μας απο γνωστά φερέφωνα αθηναϊκών συμφερόντων δεν θα περάσει. 
 
Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν αντικρίσαμε κανέναν παράγοντα, γονέα και φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας! Ξεκαθαρίσαμε σε όσους παρευρίσκονταν στον χώρο ότι δεν έχουμε την πρόθεση να πειράξουμε κανέναν ποσό φυσικά μικρά παιδιά και ο μόνος λόγος που βρισκόμασταν εκεί ήταν για να εκφράσουμε την διαφωνία μας να χρησιμοποιεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ αυτός ο σύλλογος! 
 
Δεν σας δίνουμε κανένα δικαίωμα να αμαυρώνετε το όνομα του συνδέσμου μας και ΚΑΤ επέκταση όλου του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ! 
Η προσπάθεια δυναμίτισμου του κλίματος και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων για τον κυριακάτικο αγώνα ήταν ανεπιτυχής! 
 
Υ.Γ 1 Απαιτούμε δημόσια συγγνώμη απο όλους τους υπεύθυνους 
 
Υ.Γ 2 Ο λαός του ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ 
 
Υ.Γ 4 ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΔΕΡΦΙΑ 
 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 
 
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ». 

Σχετικά άρθρα