«Απέδρασε» ο Άρης!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Άρη προκειμένου να φύγει με το “διπλό” (1-0) από την έδρα της Καστοριάς και να αναρριχηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι “κίτρινοι” αιφνιδίασαν με το “καλησπέρα” τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Το ματς πραγματοποιήθηκε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ με αποκορύφωμα τη φάση του 55ου λεπτού όταν ο Μάουρο Πόι έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ όμως, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Νωρίτερα, στο 38′. ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον Κοκκινίδη, τον πέρασε αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία έφτασε στους 34 βαθμούς και σε συνδυασμό με την “γκέλα” της Καβάλας (2-2 με τον Εθνικό Αγιονερίου) ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Στην κορυφή του ομίλου με 35 βαθμούς βρίσκεται ο Πανσερραϊκός που συνέτριψε με 6-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης , Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς , Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν` Λουντούλου (91΄Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (81΄Ντούνγκα)

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο
Καστοριά -Άρης 0-1
Ορφέας Ελευθερούπολης-Καμπανιακός 1-2
Καβάλα-Εθνικός Αγιονερίου 2-2
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-4
Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας ΑΝΑΒΟΛΗ
Θύελλα Φιλώτα-Άρης Ακροποτάμου 1-1
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 6-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Απόλλων Αρναίας 3-0

 

Σχετικά άρθρα