Μαρκόπουλος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Οι λεπτομέρειες όπως η κακή διαχείριση των πρώτων τεσσάρων ομαδικών φάουλ κόστισε στον ΠΑΟΚ στο σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Άρη σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

«Ο Άρης έπαιξε δυνατά, σκληρά και κέρδισε το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του «Δικέφαλου» και επισήμανε: «Εμείς δεν κάναμε φάουλ όταν έπρεπε για να σταματήσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου κι αυτό ίσως να επηρέασε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η δεδομένη κατάσταση με τους συνεχόμενους αγώνες, πρέπει να συνεχίσουμε. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ταξίδι και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε τη πίεση μιας έδρας.  Έγιναν πολλές μάχες σώμα με σώμα και η κούραση έρχεται πολύ λογικά. Παρόλο αυτά, θα έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα όπως το να βάλουμε τα λέι απ».

Σε ερώτηση για τα επιθετικά ριμπάουντ του Άρη, ο Μαρκόπουλος απάντησε ότι: «Χάσαμε 13 ριμπάουντ εκ των οποίων τα δέκα στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο τέλος χάσαμε ένα ριμπάουντ όπου η μπάλα πήγε εκτός ρακέτας σε σημείο όπου βρισκόταν παίκτης του Άρη. Εκτιμώ ότι η ομάδα ήταν πολύ δυνατή στο ριμπάουντ με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο».

«Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι εμείς δεν κάναμε τα φάουλ εκεί που έπρεπε», συμφώνησε με τον προπονητή του, ο Χρήστος Σαλούστρος, ο 25χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ και υπογράμμισε: «Κάποια στιγμή το παιχνίδι έφυγε για μας, μετά η διαφορά ήταν στους 5-6 αλλά δεν καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες, για μένα δεν υπάρχει ως δικαιολογία η κούραση, το έχω πει από την αρχή της χρονιάς γιατί ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ο Άρης στο τέλος ήταν και λίγο τυχερός… Αναλαμβάνω τις προσωπικές ευθύνες μου. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, χάσαμε την προσήλωσή μας και τη συγκέντρωση στον στόχο. Αυτά τα λάθη έγιναν καλάθια από τον Άρη ή δεχόμασταν πόντους από την γραμμή των βολών. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα