Χωρίς Ρατς στο Ηράκλειο

Τη μίνι προετοιμασία τους για την προσεχή (4/2, 17:15) αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ συνέχισαν την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά από το καθιερωμένο “ζέσταμα” οι “ασπρόμαυροι” δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνέχεια στα τελειώματα των φάσεων με σουτ έξω από την περιοχή.

Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα τον Παναιτωλικό οι Στέφανος Αθανασιάδης, Μιγκέλ Βίτορ και Ράζβαν Ρατς αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις από χτυπήματα και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι συνέχισαν αποφόρτιση με φυσική κατάσταση και φυσικοθεραπείες. Εξάλλου, ο Ρουμάνος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Παναιτωλικό και ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να εκτίσει την τιμωρία του στις αναμετρήσεις με ΟΦΗ και Βέροια.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο διεθνής επιθετικός έμεινε στο γυμναστήριο λόγω των ενοχλήσεων στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επανένταξης και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ασκήσεις επανένταξης σε αυξημένη ένταση.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί (12:00) της Τρίτης με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπς και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Σχετικά άρθρα