Σύνθημα εκτός έδρας νίκης από Γιάνκοβιτς

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μπλόγκαρε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έδωσε σύνθημα νίκης με την Άλμπα στο Βερολίνο την Παρασκευή για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, επισημαίνοντας τις δυσκολίες, αλλά και τη σημαντικότητα του αγώνα. Η πρόκριση περνάει από τις εκτός έδρας νίκες και το ματς στη Γερμανία είναι «κλειδί»:

«Καλησπέρα σε όλους,

Καταρχήν θέλω να πω ότι έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Βερολίνο απέναντι σε μια ομάδα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι με την απόδοσή της έχει εκπλήξει τους πάντες. Γνωρίζαμε ότι διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στο παιχνίδι της, κάτι που έχει αποδείξει στα έως τώρα παιχνίδια του Top-16, κερδίζοντας τη Μπαρτσελόνα και επικρατώντας της Γαλατά μέσα στην Τουρκία.

Είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα πλέι οφ και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές από τη Γερμανία. Ψάχνουμε ένα καλό αποτέλεσμα μακριά από το ΟΑΚΑ και είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε την Παρασκευή.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος μπορώ να πω ότι λειτούργησε θετικά για εμάς ώστε να ξεκουραστούμε και να δούμε ποια παιδιά θα είναι έτοιμα να επιστρέψουν για να μας βοηθήσουν στον αγώνα με την Άλμπα.

Επαναλαμβάνω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες καθώς γνωρίζαμε πως τα ματς με τη Γαλατά και την Άλμπα αποτελούν “κλειδιά” για τη συνέχεια της πορείας μας. Με τη Γαλατά τα καταφέραμε γιατί μπήκαμε στο παρκέ αποφασισμένοι καθώς και γιατί για ένα ακόμη ματς είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Τώρα νομίζω πως ήρθε η στιγμή να εξαργυρώσουμε αυτή τη νίκη κερδίζοντας και μέσα στη Γερμανία.

Θέλω να τονίσω ξανά πως έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο και πολύ δύσκολο αντίπαλο αλλά νομίζω πως αν εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ακολουθήσομε αυτά που θα μας δείξει ο προπονητής μας στις υπόλοιπες προπονήσεις θα μπορέσουμε να είμαστε οι ρυθμιστές του συγκεκριμένου αγώνα.

ΥΓ: Θα ήθελα να καλωσορίσω το νέο μέλος της ομάδας μας, Γκάνι Λαουάλ και όπως όλοι οι συμπαίκτες μου να του ευχηθώ καλή επιτυχία!

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος».

Σχετικά άρθρα