Χαμός με Ετο στη Γένοβα

Απίστευτα γεγονότα γίνονται στην Σαμπντόρια με τον Σαμουέλ Ετό , με αποτέλεσμα ο Καμερουνέζος άσος να βρίσκεται ακόμα και κοντά στην… έξοδο από την ομάδα της Γένοβας, πριν προλάβει να… παίξει!

Βλέπετε, ο διεθνής επιθετικός φαίνεται να τα «πήρε» με τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επειδή ο Σέρβος προπονητής έδωσε εντολή να γίνει διπλή προπόνηση την Δευτέρα, μετά την «βαριά» ήττα με 5-1 από την Τορίνο .

Ο 45άχρονος τεχνικός ήταν έξαλλος με τους παίκτες και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με διπλή προπόνηση. Μόνο που ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον συγκεκριμένο αγώνα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 71’, φαίνεται να μην υπάκουσε και να εξαγριώθηκε…

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο 33άχρονος άσος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έχοντας, μάλιστα, φραστικό επεισόδιο με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και έτσι το μέλλον του στη Σαμπντόρια είναι στον «αέρα»!!!

Σε δύσκολη θέση είναι η διοίκηση της Σαμπντόρια, καθώς προσπαθεί να… σβήσει την φωτιά! Μόνο που εάν δεν τα καταφέρει τότε δεν αποκλείεται το συμβόλαιο του Καμερουνέζου παίκτη να λυθεί άμεσα.

Να θυμίσουμε πως ο Σάμουελ Ετό παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες μέσα σε πανηγυρικό κλίμα! Η μεταγραφή από την Έβερτον ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τον παίκτη να υπογράφει έως το 2018.

Εδώ να πούμε ότι εάν τελικά αποτελέσει παρελθόν για την Σαμπντόρια, τότε ο 33άχρονος επιθετικός, μέχρι το καλοκαίρι , θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο με τα «ζαχαρωτά», καθώς η FIFA απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με περισσότερες από δύο ομάδες σε μία σεζόν.

Σχετικά άρθρα