«Όλοι την Πέμπτη στο Παλατάκι»

Κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το βροντερό παρών στα δύο παιχνίδια με τον Άρη για το κύπελλο την Πέμπτη και το πρωτάθλημα την Δευτέρα έδωσε ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στα περισσότερα από τα τοπικά ντέρμπι των τελευταίων ετών.

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν ο κεντρικός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Έρχονται δύο δύσκολα παιχνίδια με τον Άρη για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Χρονικά προηγείται αυτό του κυπέλλου που θα γίνει την Πέμπτη, το οποίο και θέλουμε να κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού. Μετά από τρεις ημέρες ακολουθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα, στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε ως τώρα. Είναι δύο δύσκολα και διαφορετικά παιχνίδια. Είναι δύο ντέρμπι που έχουν την δική τους σημασία και στα οποία πρέπει να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί πάντα τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Δεν παίζουν ρόλο τα ρόστερ αλλά η καρδιά και το πάθος. Τη νίκη την παίρνει πάντα η ομάδα που τη θέλει περισσότερο. Για αυτό πρέπει εμείς από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή να μπούμε δυνατά στο παρκέ και να μην δώσουμε στον Άρη το δικαίωμα να σκεφθεί ότι μπορεί να φύγει μέσα από το “Paok Sports Arena” με το θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με την προσθήκη των δύο νέων αθλητών και εάν αυτό έδωσε κάποιες ανάσες στα άλλα παιδιά ο έμπειρος κεντρικός είχε να πει: «Η ομάδα έχει ενισχυθεί το τελευταίο καιρό. Έχουν έρθει δύο παιδιά που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας δίνοντας παράλληλα και κάποιες ανάσες στα παιδιά που είχαν τραβήξει μεγάλο “κουπί” στον πρώτο γύρο».

Παράλληλα ο αθλητής του ΠΑΟΚ έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια: «Πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται φέτος στο βόλεϊ. Τον περιμένουμε και την Πέμπτη και την Δευτέρα να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει με τον τρόπο που μόνο αυτός γνωρίζει ώστε να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου αλλά και να συνεχίσουμε με νίκη την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Στο ματς με τον Ολυμπιακό έγινε μια καλή αρχή. Περιμένω τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα ντέρμπι».

Σχετικά άρθρα