Νομπόα: «Θέλουμε να μας πιστέψει ο κόσμος»

Μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο νεοαποκτηθείς Κριστιάν Νομπόα που ζήτησε από τους φίλους του δικέφαλου να δείξουν πίστη στην ομάδα.
Επιπρόσθετα σχολίασε το παιχνίδι τόσο με τον Παναιτωλικό όσο και εκείνο με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα του να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του στην Live Sport:
Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κακή παρουσία στο πρώτο μέρος και εκεί ήταν όλη η ουσία. Πλέον, πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να βελτιώσουμε τα λάθη μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Για εμάς δεν έχει καμία σημασία τι κάνει και τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Εμείς ξέρουμε ότι χάσαμε και από εκεί και πέρα εμάς θα μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός όταν παίξουμε μαζί του».
Για την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στην ενδεκάδα. Έχω καταλάβει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσω πολύ. Θα ήθελα πολύ να κερδίζαμε, νιώθω πολύ άσχημα, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε».
Για την ετοιμότητά του: «Νιώθω μια χαρά. Έχω αγωνιστικό ρυθμό, αλλά ίσως χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμη για να βρω τα πατήματά μου και να “κολλήσω” λίγο καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Αλλά σε γενικές γραμμές νιώθω πολύ καλά”.Για την φυσική του θέση στο γήπεδο: “Ξεκινήσαμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με 4-3-3, αλλά κυρίως η θέση μου είναι χαφ στο 4-4-2. όπως έπαιξα από ένα σημείο και μετά».
Για το τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να μας πιστέψουν. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα, το μόνο που ξέρω είναι ότι θα παλεύουμε συνεχώς, κάθε λεπτό, για να το κατακτήσουμε και, φυσικά, να το αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας».

Σχετικά άρθρα