Το μομέντουμ ευνοεί τη Βόλφσμπουργκ

103. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 1.80
Το σετ των αποδόσεων λέει την αλήθεια εάν κρίνουμε από την εικόνα των δύο αντιπάλων μετά την διακοπή στη Μπουντεσλίγκα. Η Αϊντραχτ μολονότι προηγήθηκε στην φιλική κατά το παρελθόν έδρα της Φράιμπουργκ ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 εξ’ αιτίας των σοβαρών αμυντικών λαθών. Οι απουσίες τριών αμυντικών ήταν καθοριστικές επιπρόσθετα σήμερα τα προβλήματα μεγαλώνουν καθώς εκτός αυτών θα απουσιάσει και ο βασικός δεξιός μπακ Τσάντλερ. Από την άλλη δεν βλέπω πως δεν θα μπορέσει να σκοράρει και όχι μόνο μία φορά η Βόλφσμπουργκ κόντρα στην αποψινή αντίπαλό της. Το κατάφερε τέσσερις φορές κόντρα στη Μπάγερν σπάζοντας με εκκωφαντικό τρόπο το αήττητο των Βαυαρών, δεν θα μπορέσει με αντίπαλο την ευπαθή στα μετόπισθεν Αϊντραχτ; Το διπλό είναι σε καλή τιμή και αξίζει το ποντάρισμα.
 
110. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΠΡΕΣΤΟΝ 1 2.15
Αγώνας ρεβάνς για το Κύπελλο Αγγλίας με την πρώτη αναμέτρηση να έχει τελειώσει 1-1. Η Πρέστον είχε προηγηθεί στο 19′, καλύτερη στο δεύτερο μέρος η Σέφιλντ έφερε το ματς στην ισοπαλία σκοράροντας στο 68′. Οι “λεπίδες” δείχνουν να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή τη χρονική περίοδο και το απέδειξαν τόσο στις αναμετρήσεις με την Τότεναμ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όσο και για το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας επικρατώντας το περασμένο Σάββατο της Σουίντον με 2-0, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ στην έκτη θέση της κατάταξης. Απεναντίας από ήττα στην έδρα της 22ης Κρόουλι με 2-1 έρχεται η ντεφορμέ εσχάτως Πρέστον. Το προβάδισμα σε αυτή την αμφίρροπη αναμέτρηση το έχει η Γιουνάιτεντ η οποία άλλωστε αναζητεί τη διάκριση μέσω του Κυπέλλου. Υπέρ της και η παράδοση.
 
ΦΟΥΛΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟΒΕΡ 1.80
Ρεβάνς για το Κύπελλο Αγγλίας με το πρώτο ματς να έχει τελειώσει χωρίς γκολ. Η Φούλαμ στην έδρα της μεταμορφώνεται, παίζει επιθετικά και συνήθως σκοράρει. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Σίμονς είναι στα μετόπισθεν και ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που παίζουν καλά στην κόντρα. Η Σάντερλαντ όταν βρεί χώρους γίνεται επικίνδυνη και προέρχεται από νίκη ανάσα επί της Μπέρνλι με 2-0 για την Πρέμιερ Λιγκ. Στα θετικά για την ομάδα του Γκας Πογιέτ είναι η επιστροφή του σημαντικού μέσου Ρόντγουελ. Περιμένω ανοικτό ματς όπως συνήθως συμβαίνει όταν αναμετρώνται οι δύο αντίπαλοι στο Λονδίνο.

Σχετικά άρθρα