Τοστ με κανέλα και σοκολάτα μόνο σε 5 λεπτά

<h3><span class="IngredientsStarLeft">ΥΛΙΚΑ</span></h3>
<ul id="IngredientsList">
<li class="IngredientsText">50 γρ. ζάχαρη</li>
<li class="IngredientsText">2 κ.γ. κανέλα σκόνη</li>
<li class="IngredientsText">ψωμί για τοστ 2 φέτες</li>
<li class="IngredientsText">30 γρ. βούτυρο</li>
<li class="IngredientsText">120 γρ. σοκολάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια</li>
</ul>
<div class="itemIntroText">
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;">Πρωινό ή απογευματινό θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.</p>
</div>
<div class="itemFullText">
<p style="text-align: justify;">Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε την κανέλα με τη ζάχαρη. Βάζουμε το ψωμί του τοστ να ψηθεί στην τοστιέρα μέχρι απλά να ζεσταθεί και να γίνει επιφανειακά τραγανό. Αμέσως τις αλείφουμε και από τις 2 πλευρές με βούτυρο και πασπαλίζουμε καλά με το μίγμα ζάχαρης και κανέλας.<br />Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε μερικά κομμάτια σοκολάτας στη μια φέτα του τοστ καλύπτουμε με τη δεύτερη και τοποθετούμε το τοστ στο τηγάνι ώστε να ψηθεί καλά από κάθε πλευρά περίπου για 1-2 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.</p>
<p style="text-align: justify;">Φάτε αμέσως όσο είναι ζεστά.</p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"><a href="http://www.cookbox.gr/">http://www.cookbox.gr/</a></p>
<p style="text-align: justify;"> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα