Μυστικά ομορφιάς για κάθε ζώδιο: Διάβασε τι σου ταιριάζει καλύτερα

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τι σου ταιριάζει αλλά αν διαβάσεις το ζώδιό σου, μπορεί και να ανακαλύψεις.

Κριός

Εξωτερίκευσε την τολμηρή πλευρά σου στην εμφάνισή σου, όπως η Κριός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που την «πλάσαρε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το κόκκινο είναι το χρώμα σου και καλό είναι να το φοράς συχνά. Συνδύασέ το με μπεζ και με το χρώμα της σαμπάνιας, που του ταιριάζουν.

Ταύρος

Η φύση σου χάρισε σέξι καμπύλες στα σωστά σημεία και μια υπέροχη επιδερμίδα, που καλά θα κάνεις να την προσέχεις σαν τα μάτια σου. Με την αγάπη σου στα ποιοτικά πράγματα, αγαπημένο χρώμα για σένα είναι το πράσινο. Άλλωστε το σμαράγδι είναι και το πετράδι του ζωδίου σου.

Δίδυμος

Σαν Δίδυμος, τρελαίνεσαι για τις αλλαγές και θέλεις να δοκιμάζεις καινούρια μακιγιάζ και χτενίσματα. Τα χρώματα που σου ταιριάζουν είναι το πορτοκαλί και το κίτρινο. Ένα ατού στην εμφάνισή σου είναι οι ώμοι και τα μπράτσα σου. Ανάδειξέ τα με τα κατάλληλα ρούχα, που αφήνουν γυμνό τον ένα ή και τους δύο ώμους, ή με τοπ χωρίς μανίκια.

Καρκίνος

Δοκίμασε την αθώα, κοριτσίστικη σεξουαλικότητα. Εξάλλου, η ευελιξία στο στιλ είναι μια λέξη – κλειδί για σένα. Μπορείς να καθιερώσεις το φυσικό λουκ στο μακιγιάζ, αλλά μην απορρίπτεις και τα ζωηρά χρώματα. Γιατί σου πηγαίνουν πολύ και οι μεταλλικές αποχρώσεις.

Λέων

Το σύμβολο της ομορφιάς σου, όπως και στο λιοντάρι, είναι τα μαλλιά σου. Περιποιήσου τα όσο δεν παίρνει άλλο, με τα καλύτερα προϊόντα. Και επισκέψου συχνά το κομμωτήριο. Το χρώμα που σου ταιριάζει είναι βέβαια το βασιλικό χρυσαφί. Δοκίμασε σκιές και βερνίκια με μεταλλική απόχρωση και φόρεσε εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα.

Παρθένος

Μπορεί να κυκλοφορείς ελάχιστα μακιγιαρισμένη ή να έχεις περάσει ώρες στον καθρέφτη, για να κρύψεις τις όποιες ατέλειες βλέπεις επάνω σου. Ούτως ή άλλως, το αποτέλεσμα θα είναι καλόγουστο και περιποιημένο. Οι διακριτικοί τόνοι σε κολακεύουν περισσότερο, σε αντίθεση με οτιδήποτε κραυγαλέο.

Ζυγός

Ένα έντονο στοιχείο γοητείας επάνω σου είναι τα εκφραστικά μάτια. Δώσε μεγάλη σημασία στο μακιγιάζ τους, χρησιμοποιώντας μάσκαρα και σκιές καλής ποιότητας. Το σκούρο eyeliner και τα λαμπερά χείλη ανεβάζουν τη γοητεία σου.

Σκορπιός

Αυτή η αίσθηση μυστηρίου μπορεί να τονιστεί και από σένα, σαν ένα στοιχείο γοητείας. Άλλωστε σε κανένα άλλο ζώδιο δεν ταιριάζουν περισσότερο τα smoky eyes και τα πολύ σκούρα κραγιόν, συνδυασμένα με μαύρο βερνίκι νυχιών.

Τοξότης

Αχ αυτά τα εκφραστικά, αστραφτερά μάτια και τα τοξωτά φρύδια. Μπορείς και εσύ να τονίσεις το βλέμμα σου με ένα μακιγιάζ smokey-eyes ή με έντονο eyeliner, όπως κάνουν συχνά η Κριστίνα Ανγκιλέρα και η Τέρι Χάτσερ. Από την άλλη, δεν το έχεις σε τίποτα να αποφασίσεις να βγεις με ένα σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ (λίγο κραγιόν αρκεί) και τα μαλλιά αλογοουρά.

Αιγόκερως

Ένα έντονο χαρακτηριστικό, είναι το καλοσχηματισμένο οστεώδες πρόσωπο. Επειδή έχεις πρακτικό πνεύμα, προτιμάς ένα μακιγιάζ, σε γήινους τόνους, που να μπορεί να συντηρηθεί όλη μέρα. Ωστόσο, μερικές πιο τολμηρές πρωτοβουλίες θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ελκυστική και θα σου ανεβάσουν το κέφι.

Υδροχόος

Όποια και να είναι τα χαρακτηριστικά σου, εσύ καταφέρνεις να τα αναδεικνύεις με μοναδικό τρόπο, ακόμα κι αν δεν φαίνεσαι να αφιερώνεις πολύ χρόνο στην εμφάνισή σου. Μπορείς όμως να βγεις έξω με ασημί φουτουριστικές τούφες στα μαλλιά ή με μπούκλες εξτένσιον, που να θυμίζουν ρομαντική χίπισσα.

Ιχθύς

Αν θέλεις να μοιραστείς τα μυστικά της γοητείας τους, πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή σου με αστραφτερές σκιές και πούδρες που λαμπυρίζουν. Άφησε το δημιουργικό πνεύμα σου να εκφραστεί, μέσα από ένα μακιγιάζ που θα αναδεικνύει το βλέμμα σου ακόμα περισσότερο. Ως προς τα χρώματα, σου ταιριάζουν περισσότερο οι αποχρώσεις του πράσινου της θάλασσας.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Με ποια ζώδια «κουμπώνει» τέλεια ένας Ιχθύς;

Είσαι single; Δες πώς να περάσεις καλά χωρίς σχέση!

Αιγόκερως: Τα χαρακτηριστικά που… εξοντώνουν μια σχέση

Τα πιο εκνευριστικά… κουσούρια του Καρκίνου: Υπομονή και κατανόηση!

Μήπως φταίει το ζώδιό σου για το ότι είσαι ανώριμος;

Σχετικά άρθρα