Τέλος ο Αγκίρε λόγω… «στημένου»!

Η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση για τον περιβόητο αγώνα Λεβάντε-Σαραγόσα για τον οποίο διεξάγεται έρευνα από τις ισπανικές αρχές για το ενδεχόμενο χειραγώγησης του, τον… έφαγε από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα, ο Χαβιέ Αγκίρε αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας του «ανατέλλοντος ηλίου», όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κουνίγια Νταίνι.

Όπως έγινε γνωστό, αυτό συνέβη για το γεγονός πως υπάρχει εμπλοκή του 56άχρονου τεχνικού για το συγκεκριμένο ματς, που απασχολεί και τις δικαστικές αρχές στην Ισπανία!

Να αναφέρουμε πως οι Ιάπωνες σκέφτονταν να διώξουν τον Αγκίρε μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση, το θέμα «πάγωσε» για λίγο καιρό. Βλέπετε υπήρχε και το Κύπελλο Εθνών Ασίας, διοργάνωση στην οποία η Ιαπωνία αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Τελικά την Τρίτη υπήρξε οριστική αρνητική κατάληξη για τον Μεξικανό τεχνικό.

«Λυπούμαστε που ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία μας, αλλά έπρεπε να δώσουμε προτεραιότητα στην ομάδα», τόνισε ο πρόεδρος της ιαπωνικής Ομοσπονδίας…

Σχετικά άρθρα