«Θα πάω ακόμα και στο Βόρειο Πόλο» (video)

Διαβάστε ακόμα:
«Κόκκινο» η FIFA στον Μπεν Αρφά!
Μόνο τη… φόρμα και στις προπονήσεις έχει παίξει ο Μπεν Αφρά στη Νις, καθώς ο Γάλλος άσος με απόφαση της FIFA δεν μπορεί να παίξει στη γαλλική ομάδα και ο 28άχρονος παίκτης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, αναφέροντας πως είναι… έτοιμος να πάει να παίξει μέχρι και τον Βόρειο Πόλο!
Πριν από μερικές ώρες, στον γαλλικό και στον αγγλικό Τύπο είχε γραφτεί ότι από το μυαλό του Μπεν Αφρά περνάει από το μυαλό και να σταματήσει τη μπάλα! Την Τρίτη ο κόσμος τον αποθέωσε και τον αποθέωσε στο προπονητικό κέντρο της Νις με τον Γάλλο άσο να αναφέρει: «Είμαι απελπισμένος, είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά εγώ δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια. Είμαι έτοιμος να πάω ακόμα και στο Βόρειο Πόλο για να παίξω μπάλα! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας»!
Να θυμίσουμε ότι η FIFA δεν έδωσε… πράσινο φως για να αγωνιστεί ο 28άχρονος άσος με την γαλλική ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο Γάλλος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ και υπέγραψε στη Νις. Ο Μπεν Αρφά έπαιξε όμως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως δανεικός στη Χαλ, ενώ πριν πάει στις «τίγρεις» είχε πήρε μέρος σε ματς με την U21 της Νιούκαστλ.Η αγγλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι δε θεωρεί «επίσημο» τα παιχνίδια της U21, αλλά η FIFA είχε αντίθετη άποψη, καθώς μιλάμε για αγώνες που είναι για πρωτάθλημα Η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την ετυμηγορία της FIFA και τώρα μένει να δούμε πως θα ενεργήσει η Νις…

Σχετικά άρθρα