Ατρόμητος ενόψει Τούμπας

Με τις δυσκολίες του σημερινού (19.30, NOVA, REAL FM, pamesports.gr) αγώνα με τον Ατρόμητο ασχολείται αποκλειστικά ο Ολυμπιακός και με στόχο να νικήσει την ομάδα του Περιστερίου στο Καραϊσκάκη, ώστε μετά να αφοσιωθεί στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 
 
Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να κάνουν τη δέκατη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα από την οποία είχαν ηττηθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και η οποία πάντα τους δυσκολεύει ανεξαρτήτως έδρας. Άλλωστε την τελευταία τριετία στο Καραϊσκάκη η ομάδα του Περιστερίου έχει μια νίκη και μια ισοπαλία. 
 
Ο Βίτορ Περέιρα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Φελίπε Σαντάνα, ενώ γενικά η άμυνα του Ολυμπιακού θα είναι διαφορετική καθώς ο Σαλίνο και ο Γιαννούλης θα παίξουν αντί των Ομάρ και Μασουακού που ξεκουράζονται. Ο Μέγιερι θα είναι στην εστία ενώ ο Ρομπέρτο είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Αυλωνίτης θα είναι μαζί με τον Σαντάνα στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Σιόβας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός του σημερινού αγώνα. 
 
Αλλαγές αναμένονται και στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Μιλιβόγεβιτς και Φουστέρ να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, στο οποίο θα βρίσκεται σίγουρα ο Ντουρμάζ. 
 
Η 18άδα του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλης, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, Φουστέρ.

Σχετικά άρθρα