Μονό από Ισπανία, δυάδα κινήτρου και δυάδα από Χιλή

Το αποψινό κουπόνι ενδείκνυται για παιχνίδι. Εχουμε εξ αναβολής αγώνα στην Α’ Ισπανίας, τελευταία αγωνιστική στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας που μας πλήρωσε φέτος όσες φορές το επιλέξαμε και πλήρη αγωνιστική στη Χιλή όπου μέχρι τώρα τα γκολ… πέφτουν «βροχή». Επιλέξαμε πέντε ματς, κάναμε τους συνδυασμούς μας και σας τους παραθέτουμε.
144 ΡΕΑΛ – ΣΕΒΙΛΛΗ          Goal     1,72 (Bet365)
Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Πριμέρα με μεγάλο απόντα τον σούπερ σταρ Ρονάλντο (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία ποινή της τιμωρίας του). Ούτε οι οπαδοί της Σεβίλλης δεν πιστεύουν ότι η ομάδα τους μπορεί να κόψει βαθμούς από τους Μαδριλένους, αφού φέτος οι Ανδαλουσιάνοι αποδεικνύονται πολύ… λίγοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με τους… μεγάλους της κατηγορίας. Οπότε ο «άσος» δείχνει πανίσχυρος. Είναι γνωστό βέβαια ότι εμείς δεν ποντάρουμε σε τέτοιες αποδόσεις οπότε θα πάμε στο goal. Το οποίο εμφανίστηκε στα 7 από τα τελευταία 9 μεταξύ τους στο «Μπερναμπέου» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Επίσης, η γηπεδούχος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πέπε ο οποίος είχε… δέσει εξαιρετικά με τον Ράμος στο κέντρο της άμυνας, συν το ότι έχει 3 goal στα τελευταία 4 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η φιλοξενούμενη από την άλλη, μετράει 3 στα τελευταία 4 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης και βρήκε δίχτυα στα 6 από τα 7 τελευταία ματς εκτός «Σάντσεθ Πιθχουάν» ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
ΔΥΑΔΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ
130 ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ        1              1,44 (Bet365)
151 ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ       1              1,40 (bet365)
Οι γηπεδούχος χρειάζονται μόνο νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Τουρκίας και του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας αντιστοίχως. Οι αντίπαλές τους είναι παντελώς αδιάφορες.
ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΛΗ
140 ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ – ΑΟΥΝΤΑΞ          Goal          1,55 (Bet365)
141 ΟΥΝ. ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ- ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ Goal          1,50 (Bet365)
Εχουμε δύο ζευγάρια τα οποία υπόσχονται γκολ. Στο πρώτο το goal εμφανίστηκε στα 8 από τα τελευταία 9 μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία και στο δεύτερο στα 7 από τα τελευταία 10 μεταξύ τους. Ως δεύτερη επιλογή θα μπορούσαμε να βάλουμε με μικρότερη μίζα σε ένα δελτίο, τον «άσο» της Κομπρεσάλ και το «διπλό» της Κόλο Κόλο. Εννοείται ασφαλώς ότι από τη στιγμή που τα… βλέπουμε και goal, περιμένουμε να λήξουν και στο over. Στο πρώτο ματς πληρώνει 1,80 και στο δεύτερο 1,65.
 

Σχετικά άρθρα