Πώς να συνδυάσω τα σκουλαρίκια μου; Ο οδηγός που χρειάζεται κάθε γυναίκα!

Τα σκουλαρίκια μπορούν να αναδείξουν ένα outfit απόλυτα ή και να το… καταστρέψουν! Είναι το αξεσουάρ που δεν κάνει «φασαρία» μιας και είναι πολύ διακριτική επιλογή.

Ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα (στρογγυλό, μακρόστενο κτλ.) και αναβαθμίζουν το στιλ μιας γυναίκας, ό,τι και αν συνηθίζει να φοράει. Αρκεί να βρει αυτά που της ταιριάζουν.

Τα σκουλαρίκια όμως, όσο μικρά και αν είναι, δεν μπορούμε να τα βάλουμε όπως να είναι. Αρχικά, ρόλο παίζει ο αριθμός των τρυπών στο αυτί ώστε να «παίξεις» και με τα ανάλογα σκουλαρίκια.

Παράλληλα, σημασία έχει και το στιλ, όπως είπαμε για να μην φοράμε ό,τι να είναι. Για παράδειγμα, αν έχεις μια πιο ροκ διάθεση, μπορείς να επιλέξεις και τα μίνιμαλ μεσαίου μήκους αλυσιδάκια.

Τρίτον, σημαντικό είναι και το πού είναι οι τρύπες. Είναι στον τράγο; Είναι στον λοβό; Είναι στο πτερύγιο; Ακόμα, έχει να κάνει με τη διάθεσή σου. Μπορεί να σου αρέσουν τα σκουλαρίκια – παιχνίδια όπως το διαστημόπλοιο και τα ουράνια σώματα.

Τέλος, φρόντισε να μην είναι το ίδιο είδος σκουλαρικιού στη σειρά. Δηλαδή βάλε ένα σκουλαρίκι με σχέδιο, μετά ένα κομπωτό σκουλαρίκι και μετά 1 – 2 κρικάκια, ώστε να υπάρχει ποικιλία.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

10 προτάσεις για διακριτικά κολιέ! Θα ομορφύνουν το ντύσιμό σου αμέσως!

5 στιλιστικές τάσεις για το καλοκαίρι 2020 που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα!

Σχετικά άρθρα