Στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική

Στο Ζάγκρεμπ μεταβαίνει αύριο (5/2) το απόγευμα μέσω Βελιγραδίου (15.40 η πτήση) η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών για τους αγώνες του Α’ Γύρου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016 που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας (Βελιγράδι).
Στον Β’ προκριματικό Όμιλο, μετέχουν επίσης η Κροατία, η Γερμανία και το Ισραήλ.  
Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστριες: Έλενα Κούβδου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Τίνα Κοντογιάννη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.
Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, ο συνεργάτης του Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Γαρελίδη.
Το πρόγραμμα των αγώνων (ώρες τοπικές):
Παρασκευή, 6/2
20.30 Κροατία – ΕΛΛΑΔΑ
21.45 Ισραήλ – Γερμανία
Σάββατο, 7/2
18.00 Κροατία – Ισραήλ
19.15 Γερμανία – ΕΛΛΑΔΑ
Κυριακή, 8/2
11.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ισραήλ
12.15 Κροατία – Γερμανία
Οι αγώνες του Β’ Γύρου θα διεξαχθούν 9-11 Οκτωβρίου 2015 στη Γερμανία. Με την ολοκλήρωση τους, οι δύο (2) πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης προκρίνονται στην τελική φάση του Βελιγραδίου (2016).
Ο Α’ προκριματικός Όμιλος διεξάγεται στη Γαλλία τις ίδιες ημερομηνίες (6-8/2),με την συμμετοχή των εθνικών ομάδων Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ελβετίας και Τουρκίας.

Σχετικά άρθρα