Μειώθηκε η ποινή του Χούντελααρ (video&pics)

Η ποινή του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ μειώθηκε σε τέσσερις αγωνιστικές, συν δύο με αναστολή, για την αποβολή του στον αγώνα πρωταθλήματος με το Ανόβερο, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην έδρα της Σάλκε (1-0).

Ο διεθνή επιθετικός , που είδε την κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό και επικίνδυνο φάουλ στον Μάνουελ Σμίντεμπαχ, τιμωρήθηκε πρωτόδικα με έξι αγωνιστικές, αλλά η Επιτροπή Εφέσεων της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή, εν μέρει, την προσφυγή της ομάδας του.

Αυτό σημαίνει ότι η ποινή μειώθηκε στις τέσσερις αγωνιστικές αλλά σε περίπτωση που ο Ολλανδός επιθετικός αποβληθεί εκ νέου έως τις 30 Ιανουαρίου 2016 θα ενεργοποιηθεί η τιμωρία των δύο επιπλέον αγωνιστικών.

Με τα νέα δεδομένα, ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ θα είναι «παρών» στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στη Σάλκε και τη Ντόρτμουντ, στις 28 Φεβρουαρίου. Να αναφέρουμε πως ο Ολλανδός άσος εξέτισε την πρώτη αγωνιστική της ποινής του την Τρίτη, στον αγώνα της ομάδας του στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν (1-1). Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια από τα οποία θα απουσιάσει ο διεθνής επιθετικός είναι εκείνα με την Γκλάντμπαχ (6/2), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (14/2) και Βέρντερ Βρέμης (21/2).

Σχετικά άρθρα