«Χ»αμηλή «πτήση» για Κέρκυρα και Λεβαδειακό

Κέρκυρα και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα κακό ματς με ελάχιστες καλές στιγμές.

Α’ Ημίχρονο

Οι δύο ομάδες μπήκαν “μουδιασμένα” στο παιχνίδι, ωστόσο η Κέρκυρα ήταν αυτή που βρήκε τα “πατήματά” της πρώτη και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 14′, όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Χαβίτο έπιασε το σουτ και σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

Στο 33′ ο Μπουσταμάντε εκτέλεσε το φάουλ από τη γωνία της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Κουτζαβασίλη.

Στο 40′ ο Κατίδης βρήκε τον Γκόμες ο οποίος με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα απείλησε ξανά πρώτη και έχασε δύο διαδοχικές ευκαιρίες με τους Σιόντη και Μαρκόβσκι στο 51ο και το 52ο λεπτό αντίστοιχα.

Στο 76′ ο Λεβαδειακός απείλησε με την κεφαλιά του Τριποτσέρη, ενώ στο Μιλιάζες με φάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτζαβασίλη.

Η “σφυρίχτρα”

Ο Σταύρος Μάνταλος δεν είχε δύσκολη φάση να διαχειριστεί.

Παίκτης από “χρυσάφι”

Σταθεροί και οι δύο τερματοφύλακες , τόσο ο Κουτζαβασίλης από πλευράς γηπεδούχων, όσο και ο Σηφάκης από την άλλη πλευρά, δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση να απειληθεί η εστία τους.

Έτσι κρίθηκε

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στην αδυναμία των δύο ομάδων να βρουν ευκαιρίες για να σκοράρουν, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα: Κουτσαβασίλης, Κουμπούτια, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ντιόγκο , Καρντόσο (67′ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (60′ Λεάλ), Χαβίτο (81′ Φάμπιο), Μαρκόβσκι.

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Στάθης, Τριποτσέρης, Κώτσιος, Μιλιάζες, Γκόμεζ, Μπουσαμάντε (29′ Πελέ), Κατίδης (54′ Μιλοσάβλιεφ), Βούκσεβιτς, Πίντερ (4′ Τομάς), Μάντζιος .

Σχετικά άρθρα