Κέικ καρότου

<div class="ingredients">
<div class="title"><strong>Συστατικά</strong></div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>
<p>3 αυγά</p>
</li>
<li>
<p>260 γρ. ζάχαρη</p>
</li>
<li>
<p>1 βανίλια</p>
</li>
<li>
<p>240 γρ. σπορέλαιο</p>
</li>
<li>
<p>5 γρ. σόδα</p>
</li>
<li>
<p>2,5 γρ. μπέικιν πάουντερ</p>
</li>
<li>
<p>2 γρ. κανέλα</p>
</li>
<li>
<p>2 γρ. <a href="http://akispetretzikis.com/el/categories/saltses-marinades/meigma-5-spice">μείγμα 5 μπαχαρικών</a></p>
</li>
<li>
<p>260 γρ. καρότα τριμμένα</p>
</li>
<li>
<p>310 γρ. αλεύρι</p>
</li>
</ul>
<div class="title"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></div>
<div class="text">
<ul>
<li>
<p>Ανακατεύουμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά την ζάχαρη και την βανίλια και μετά το σπορέλαιο.</p>
</li>
<li>
<p>Μετά προσθέτουμε τα καρότα και ανακατεύουμε</p>
</li>
<li>
<p>Στο τέλος εκτός μίξερ προσθέτουμε το αλεύρι, την σόδα το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε απαλά.</p>
</li>
<li>
<p>Ψήνουμε στο φούρνο στους 185 βαθμούς για 45 λεπτά.</p>
</li>
</ul>
</div>
<div class="tip">
<div class="title">Tip</div>
<div class="text">Δεν ανοίγουμε το φούρνο όσο ψήνεται! </div>
</div>
<div class="text"> </div>
<div class="text"> </div>
<div class="text">http://akispetretzikis.com/</div>
<div class="rate_me_container">
<div class="rate_me_title"> </div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα