Συγκλονίζει η ιστορία πεζοναύτη οπαδού της Λίβερπουλ

Ο Άντι Γκραντ είναι ένας από τους πιο θερμούς οπαδούς της Λίβερπουλ . Η αγάπη του για τους “κόκκινους” είναι τόσο μεγάλη, που τον ώθησε να κάνει τατουάζ στο πόδι του το σύνθημα της ομάδας του: “You’ll Never Walk Alone”.

Πεζοναύτης στο επάγγελμα, ο Γκραντ είδε τη μοίρα να του παίζει άσχημο παιχνίδι, όταν μετά από μία στρατιωτική επιχείρηση στο Αφγανιστάν τραυματίστηκε σοβαρά και στο χειρουργείο οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να του κόψουν το πόδι.

Όταν ξύπνησε από την περιπέτειά του, αντιλήφθηκε ότι λόγω της επέμβασης έλειπε από το τατουάζ του μία λέξη. Είχε αφαιρεθεί το “Alone” και το σύνθημα, αντί να του φέρνει στο νου τη μεγάλη του αγάπη, είχε απομείνει εκεί για να τον στιγματίζει καθημερινά αποτυπώνοντας τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του “You’ ll Never Walk…”, ελληνιστί: “Δεν θα περπατήσεις ποτέ…”.

Ο Γκραντ δεν αποδέχτηκε τη μοίρα του και φρόντισε να ανατρέψει αυτό που του είχε ορίσει η ζωή. Τοποθέτησε στο κομμένο του πόδι προσθετικό μέλος και περπάτησε ξανά. Το τελευταίο καιρό μάλιστα έχει βαλθεί να καταρρίψει και ένα ρεκόρ, καθώς υπολείπεται μόλις δύο λεπτά από την κορυφαία επίδοση στον δρόμο 10 χιλιομέτρων για άτομα με κομμένο ένα εκ των δύο κάτω άκρων.

“Το τατουάζ μου, όπως απέμεινε, μοιάζει με ανέκδοτο”, υποστηρίζει πλέον ο ίδιος και παραδέχεται πως “το γεγονός αυτό μου δίνει κίνητρο για να κάνω ομιλίες. Είναι παράξενο και γω γελάω με αυτό, αλλά κάνει ωραίες τις ιστορίες μου”.

Σχετικά άρθρα