Αλαφούζος: «Να μην είναι κάλπικα τα πρωταθλήματα»

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον νέο υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσερχόμενος στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού ευχήθηκε να μην είναι κάλπικα τα πρωταθλήματα…

«Εύχομαι τα πρωταθλήματα από εδώ και πέρα να μην είναι κάλπικα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ενώ ερωτηθείς για το γηπεδικό τόνισε: «Εδώ θα μείνουμε».

Κατά την προσέλευσή του ο Ντάνιελ Πράνιτς είπε: «Η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να πετύχουμε νίκες και να τερματίσουμε τουλάχιστον στη δεύτερη θέση. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και ελπίζω στο μεταξύ μας παιχνίδι να έχουμε την ευκαιρία να τον πλησιάσουμε περισσότερο. Αν η διαφορά μας είναι στους τρεις ή τους πέντε βαθμούς θα έχουμε μια καλή ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον τίτλο».

Οσο για τις ευχές του Πράνιτς για τον σύλλογο; «Εύχομαι στον Παναθηναϊκό ό,τι καλύτερο. Ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους για τους οπαδούς μας».

Από την πλευρά του ο Τάσος Λαγός δήλωσε: «Όσοι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό κατανοούν το μέγεθος του συλλόγου. Θέλουμε να μεγαλώσουμε το πρεστίζ του συλλόγου κερδίζοντας τίτλους και ελπίζω όπως τόσα χρονιά οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν με τον ίδιο τρόπο».

Αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Όποια εξέλιξη υπάρχει θα είναι προς όφελος του συλλόγου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται το γήπεδό μας, αλλά και της ΑΕΚ και μπαίνουν όλο εμπόδια. Πρέπει να γίνονται ωραία και σύγχρονα γήπεδα στην Ελλάδα», ενώ για τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει με τον Ολυμπιακό είπε: «Μπορούμε να την καλύψουμε, αλλά έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός . Υπάρχουν ματς σημαντικά και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ και για τον Ολυμπιακό. Θα τα παίξουμε και θα δούμε».

Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος ο οποίος είπε: «Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή βραδιά ευχόμαστε όλοι και εύχομαι κι εγώ προσωπικά καλή χρονιά, υγεία και με πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».

Η βραδιά άρχισε με τη βράβευση του Γιάννη Ζαβραδινού, για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνει ο πρόεδρος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχω δώσει τα καλύτερα 43 χρόνια της ζωής μου από το πόστο που ήμουν και προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Εύχομαι να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας και να είμαστε πάντα πρωταθλητές», σχολίασε εμφανώς συγκινημένος ο Ζαβραδινός στον οποίο δόθηκε ένα κάδρο με κολάζ φωτογραφιών από τις πράσινες στιγμές του.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος , που έστειλε το δικό του μήνυμα: «Εμείς στον Παναθηναϊκό έχουμε ένα όνειρο που υπηρετούμε όλοι, και εγώ και κυρίως τα παιδιά μας. Έχω πολύ μεγάλη πίστη στην επιτυχία του ονείρου μας. Καλή χρονιά να έχουμε».

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε σε τρία κομμάτια συμβολικά το πρώτο για την ΠΑΕ, το δεύτερο για τα μέλη της ομάδας και το τρίτο για τους οπαδούς.

Ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης επιμελήθηκε την κλήρωση των δώρων.

Το πρώτο φλουρί έτυχε στον Γιώργο Κόκκορη, τον μάγειρα του «Γεώργιος Καλαφάτης», και αντιστοιχεί σε ένα τετραήμερο στη Νέα Υόρκη, το δεύτερο στην υπεύθυνη του διοικητικού προσωπικού του ποδοσφαιρικού τμήματος Μαρία Κουλουρίδη και αντιστοιχεί σε ένα ταξίδι στη Ρώμη, ενώ το τρίτο στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και ήταν ένα μπάρμπεκιου αξίας χιλίων ευρώ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το δώρο και για τη σημερινή ημέρα», σχολίασε ο Τριανταφυλλόπουλος , με αφορμή και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Από τους παίκτες επίσης ήταν μεταξύ των τυχερών οι Νταβίντ Μέντες , Χάρης Μαυρίας , Θανάσης Ντίνας , Άγγελος Ζιούλης , Σωτήρης Νίνης , Βαλμίρ Μπερίσα , Τάσος Λαγός, Χρήστος Δώνης -οι δυο τελευταίοι δια χειρός Γιάννη Αναστασίου- Κώστας Κότσαρης και Ουασίμ Μπούι -χάρη στο χέρι του Στέφανου Κοτσόλη- ενώ δώρο κέρδισαν και ο φροντιστής της πρώτης ομάδας Νεκτάριος Διαμαντάκος , αλλά και ο γιατρός Νίκος Τζουρούδης.

Το… κλου της εκδήλωσης ήταν όταν κλήθηκε να συμμετάσχει στην κλήρωση ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τάκης Φύσσας , βγάζοντας τον… εαυτό του για να ακολουθήσει η σχετική πλάκα για «παγωμένα μπαλάκια» και «στημένη κλήρωση»!

Απαντες στο φινάλε της εκδήλωσης τραγούδησαν με μια φωνή τον ύμνο του Παναθηναϊκού…


Σχετικά άρθρα