Αγγελίδης: «Ορίστε καθαρό διαιτητή»

Το δικό του μήνυμα στην ηγεσία της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης στην συνάντηση που είχε με τους κ.κ. Καραμελίδη και Ζωγράφο και για τους ορισμούς διαιτητών απο την αρχή της σεζον αλλά και για τον διαιτητή (με τους βοηθούς του) που θα οριστούν στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ παρέδωσε στοιχεία για τους ορισμούς διαιτητών από προηγούμενα παιχνίδια και ανέλυσε πως και με ποιους τρόπους, συγκεκριμένοι διαιτητές επιχείρησαν να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα των αγώνων όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων. Μάλιστα ο Αγγελίδης είπε στους εκπροσώπους της διαιτησίας:

 «Ορίστε έναν καθαρό, έντιμο, ανεξάρτητο, επιτυχημένο διαιτητή στο ντέρμπι της Κυριακής».

Ο κ. Αγγελίδης που συνοδευόταν από τον Μάλαμα Τεβεκέλη, έστειλε σαφέστατο μήνυμα στον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Καραμελίδη και τον αντιπρόεδρο Χριστόφορο Ζωγράφο. Εκεί παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τους προκλητικούς ορισμούς διαιτητών από την αρχή του  πρωταθλήματος έως και την τελευταία αγωνιστική. Με αφορμή αυτές τις διαιτησίες, που όλη η Ελλάδα είδε και απασχολούν κάθε Κυριακή τα μέσα ενημέρωσης και τις ΠΑΕ, ο κ. Αγγελίδης ζήτησε ο σημερινός ορισμός του διαιτητή του ντέρμπι και των βοηθών του να είναι αντικειμενικός. Ο Αγγελίδης είπε: «Ορίστε έναν έντιμο, ανεξάρτητο και επιτυχημένο σε τέτοια παιχνίδια διαιτητή. Ανάλογοι να είναι και οι ορισμοί των βοηθών». Μάλιστα η πλευρά του ΠΑΟΚ παρέδωσε τα στοιχεία για τους ορισμούς διαιτητών από προηγούμενα παιχνίδια και ανέλυσε πως και με ποιους τρόπους, συγκεκριμένοι διαιτητές επιχείρησαν με τις αποφάσεις τους να αλλοιώσουν την πραγματική εικόνα των αγώνων. Και είναι μακροσκελής ο κατάλογος.

Σχετικά άρθρα