Μπήκε στα ημιτελικά του Top 16 ο Γκιώνης και βλέπει βάθρο!

Μία ακόμα μεγάλη ημέρα μέχρι την …επόμενη για τον Παναγιώτη Γκιώνη.
Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης πέρασε το απόγευμα στο Μπακού στα ημιτελικά του Top 16, πρόσθεσε άλλη μία δοξασμένη στιγμή στην καριέρα του και πάει φουλ για μετάλλιο! Στον προημιτελικό επικράτησε με 4-2 σετ του Πορτογάλου Τιάγκο Απολόνια, απέχει μόλις ένα βήμα από το πόντιουμ των νικητών και γιατί όχι να φτάσει και στην κορυφή! Αύριο στον ημιτελικό θα συναντήσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, τον Γερμανό Ντιμίτρι Οβτσάροφ, τον οποίο είχε καταφέρει να νικήσει πέρσι σε άλλη διοργάνωση.
Στην ετήσια συνάντηση των καλύτερων αθλητών της γηραιάς ηπείρου προβλέπεται και μικρός τελικός, όμως ό,τι και να γίνει την Κυριακή ο Γκιώνης έχει σημειώσει ήδη μία ακόμα διεθνή επιτυχία επιβεβαιώνοντας ότι όχι μόνο ξέρει να φτάνει στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικότητας, αλλά και να παραμένει εκεί.
Το απόγευμα δεν άρχισε καλά απέναντι στον Απολόνια, σημερινό πρωταθλητή Ευρώπης του ομαδικού ανδρών, αλλά γρήγορα βρήκε το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο και με δυνατή ψυχολογία στα κρίσιμα σημεία νίκησε 4-2.
Να σημειωθεί ότι τον ίδιο αθλητή είχε ξεπεράσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 για να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο στο απλό ανδρών! Τα σετ 2-11, 11-8, 7-11, 11-6, 11-9 και 11-9.

Σχετικά άρθρα