Χάβος: «Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά»

Τα βασικά σημεία που θα οδηγήσουν τον Παναιτωλικό σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, εξήγησε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Χάβος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα που όταν βρεθεί στην καλή της ημέρα ίσως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έχει πλουραλισμό, βγάζει από τα άκρα και κάνει το παιχνίδι της και πρέπει να τη σεβαστούμε.
Για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, όπως κάναμε στην Τούμπα, πρέπει να είμαστε καλοί και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού. Δηλαδή, πρέπει να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, να είμαστε καλοί στο τρανζίσιον, να κρατήσουμε την μπάλα και στη συνέχεια να μην τη χάνουμε για να μην βρει κενούς χώρους ο Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός, όπως σας είπα, σε τέσσερα – πέντε παιχνίδια παίζει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, μέσα στην έδρα του έχει έναν ιδιαίτερο σχηματισμό και αξιοποιεί όλους τους παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, επίσης, πόσο μεγάλοι παίκτες είναι ο Ζέκα και ο Μπεργκ για παράδειγμα. Έχει πάρα πολλά παιδιά που έχουν ποιότητα».

Σχετικά άρθρα