Ζέκα: «Παίζω όπου μου ζητηθεί»

Το πρωτάθλημα δεν βρίσκεται στα χέρια του Παναθηναϊκού που περιμένει δώρα από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ζέκα, ο οποίος για ένα ακόμη ματς έπαιξε με απόλυτη επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ.

«Ήταν δύσκολος αγώνας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, το σημαντικό είναι αυτό που καταφέραμε δηλαδή να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Είναι δύσκολο να περιμένουμε δώρο από τους αντιπάλους μας. Εμείς θα σκεφτούμε την δουλειά μας και τον επόμενο αγώνα που είναι εξίσου σημαντικός. Αυτό που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ο αγώνας απέναντι στον ΟΦΗ και δεν κοιτάμε παραπέρα. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην έδρα μας. Όταν παίξουμε κόντρα στον ΟΦΗ ελπίζω να παρουσιάσουμε την καλύτερή μας εικόνα. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί» δήλωσε ο πορτογάλος χαφ.

Για την θέση του δεξιού μπακ: «Όπου μου ζητηθεί να παίξω θα το κάνω για να βοηθήσω. Ο σκοπός μου είναι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίζω δεξί μπακ θα το κάνω».

Σχετικά άρθρα