Κωδικός ΑΕΚ στο Ρέντη

Με την ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα , παρότι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη έχοντας καλύτερη παρουσία και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον επόμενο Δικέφαλο. 
 
Το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ αντιμετωπίζεται ως ντέρμπι παρά τη διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες , με τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται για ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θα τα δώσει όλα στο Καραϊσκάκη
 
Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, ώστε να μη βάλουν μπελάδες για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ στις αρχές Μαρτίου. 
 
Μεγάλη δίψα για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και στον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι έτοιμος έως την Τετάρτη να εξαντλήσει τα εισιτήρια και να γεμίσει το Καραϊσκάκη.
 
Ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να φρεσκάρει την ομάδα κάνοντας κάποιες αλλαγές , με υποψήφιους για το αρχικό σχήμα τους Φορτούνη, Ντουρμάζ , Μιλιβόγεβιτς . Ανάσες χρειάζεται και ο Μήτρογλου που παίζει συνεχώς το τελευταίο διάστημα , αλλά ο τραυματισμός του Μπενίτες και το προσωπικό πρόβλημα του Χάρα ίσως διατηρήσουν και σε αυτό το 90λεπτο τον διεθνή φορ. 
 
Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Γιάχος έπρεπε να δώσει το πέναλτι στον Σαντάνα προς το τέλος του αγώνα και ξέρουν καλά ότι αν τέτοια φάση είχε γίνει στη δική τους περιοχή θα υπήρχε γενικός…ξεσηκωμός. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία, αλλά επισήμανε κι αυτός το περιστατικό με το σίδερο εναντίον του Τσόρι που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον Αργεντινό. 

Σχετικά άρθρα