Θέλει Κουρτουά η Ρεάλ

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα αφού το κλίμα που επικρατεί για τον Ίγκερ Κασίγιας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Ο διεθνής γκολκίπερ έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη το τελευταίο διάστημα και σίγουρα δεν περνάει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του. Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Ευρώπης έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Νταβίντ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι .

Ωστόσο από το νησί έχει γίνει γνωστό πως στην Γιουνάιτεντ επιθυμούν να κρατήσουν τον Ισπανό και ετοιμάζονται να του προτίνουν ανανέωση του συμβολαίου του. Η Ρεάλ από την άλλη μεριά δεν μπορεί να μείνει στα σταυρωμένα χέρια και έτσι έχει ρίξει τα δίχτυα της στο Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα ο Τίμπο Κουρουά της Τσέλσι , ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην άλλη ομάδα της Μαδρίτης (την Ατλέτικο), φαίνεται πως ενδιαφέρει τη βασίλισσα. Το θέμα είναι τι στάση θα κρατήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τον ήθελε πίσω στην Τσέλσι το καλοκαίρι που πέρασε, με… μανία.

Σχετικά άρθρα