Δέλλας: «Εμείς τη δουλειά μας»

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της τη μεγαλύτερη πρόκληση της νεότερης ιστορίας της. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην αποτελεί απόλυτο κριτήριο, ωστόσο είναι ικανό να δείξει πολλά πράγματα για το χαρακτήρα και την ποιότητα της “Ένωσης”.

Ο προπονητής της “Ένωσης”, μιλώντας στους παίκτες του πριν τη σημερινή προπόνηση, τους τόνισε ότι αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι τη δουλειά τους όπως κάνουν κάθε φορά: «Στο Κύπελλο ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Το πόσο μακριά δεν μπορούμε να το πούμε. Θα το δούμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχει ιδιαιτερότητες, αλλά είναι και αυτό ένα παιχνίδι. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε την δουλειά μας, όπως κάθε φορά».

Ο Δέλλας ζήτησε από τους “κιτρινόμαυρους” να προσέχουν τόσο την ώρα που δουλεύουν, όσο και την εξωαγωνιστική τους ζωή: «Μας ενδιαφέρει πρώτα το πρωτάθλημα αλλά και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο. Για να τα καταφέρουμε όλα αυτά, πρέπει να είμαστε όλοι καλά. Γι αυτό και θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί, στην δουλειά σας στην προπόνηση, αλλά και παντού».

Σχετικά άρθρα