Ασλανίδης: «Θέλει τίμιο πρωτάθλημα ο κ. Κοντονής»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελου Ασλανίδη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα και η κουβέντα τους αφορούσε τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την εφαρμογή των νόμων, καθώς και το γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο η κουβέντα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα δεν επεκτάθηκε αρκετά.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Ασλανίδης τόνισε: «To αντικείμενο της συζήτησης δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Έγινε μία πάρα πολύ χρήσιμη κουβέντα και αυτό που μένει είναι ότι πρόθεση του υπουργού είναι να φτιαχτεί ένας τίμιος, αληθινός και καθαρός αθλητισμός, ένα τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα . Εάν αυτά συμβούν και το πρόβλημα της βίας θα αντιμετωπιστεί αναλόγως, όπως θα ήθελε ο καθένας μας, πάντοτε σε έναν τίμιο αθλητισμό. Από εμάς ζήτησε να συμμορφωθούμε με κανόνες οι οποίοι πρέπει να υπάρχουν και θα υπάρξουν. Ζήτησε δικαιοσύνη. Ζήτησε να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα , το οποίο όπως μου συζήτησε, θα βγει για να καθαριστεί και το ποδόσφαιρο και ο ελληνικός αθλητισμός γενικότερα».

Ερωτηθείς για το θέμα του γηπέδου, απάντησε: «Συζητήσαμε και γι’ αυτό το θέμα. Ο κ. υπουργός είπε πως οι προθέσεις του του είναι άκρως θετική στο να φτιαχτεί ένα γήπεδο, όπως αξίζει και δικαιούται η ΑΕΚ. Πιστεύω και ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση θα πάρει το βηματισμό της και θα έρθουμε σε ένα τραπέζι, ώστε να βρούμε τη λύση την οποία θέλουμε και θα δικαιώσει τους ανθρώπους και την ΑΕΚ».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω να γίνει ένας όμορφος αγώνας και αυτός και ο επαναληπτικός και να κερδίσει ο καλύτερος στο γήπεδο».

Σχετικά άρθρα