«Λαβωμένος» από το ντέρμπι

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι “ασπρόμαυροι” στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 24η αγωνιστική της Super League. Από τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας ο “Δικέφαλος” βγήκε “λαβωμένος” καθώς ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και η πρώτη διάγνωση έδειξε πως έχει υποστεί θλάση. Ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία και το απόγευμα της Τρίτης θα κάνει μαγνητική προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού. Πρόβλημα και για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος του ντέρμπι με ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του τις επόμενες ημέρες. Θεραπεία έκανε και ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος έχει υποστεί διάταση στον αριστερό προσαγωγό.

Η προπόνηση της Δευτέρας στην Τούμπα περιελάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες για τους βασικούς και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν στην τακτική. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς με ασκήσεις εκρηκτικότητας και ταχυδύναμης ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα επανένταξης από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.

Την Τρίτη (10.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλό προπόνηση (10:00 και 17:00 σε Νέα Μεσημβρία και Τούμπα αντίστοιχα).

Σχετικά άρθρα