Συνάντηση Κοντονή – Μποροβήλου

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο κ.Κοντονής οι δύο άνδρες συζήτησαν για τους τρόπους αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα και για το πως το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Στις προθέσεις της κυβέρνησης όπως, τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μποροβήλος, είναι να κατατεθεί νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει λύσεις στα προβλήματα του αθλητισμού γενικώς και του ελληνικού ποδοσφαίρου ειδικότερα.

«Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον Υπουργό για τα ζητήματα βίας. Συζητήσαμε για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο θα μπορούμε να ελέγξουμε περισσότερο τη βία. Συζητήσαμε για να γίνει ένα νέο νομοσχέδιο για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου και σε συνεργασία με ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να αρχίσουμε τη νέα σεζόν από άλλη βάση», είπε αρχικά ο Γιώργος Μποροβήλος μετά το τέλος της συνάντησης. 

Σε σχέση με την πρόταση που ο ίδιος έχει καταθέσει: «Η μείωση των ομάδων και άλλες παράπλευρες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες για να μην έχουμε αποχωρήσεις ομάδων, όπως συνέβη φέτος, αλλά και για να υπάρχει υγιής ανταγωνιστικότητα».

Σχετικά άρθρα