Ο Κολιτσιδάκης στον Ατρόμητο

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού του Ατρομήτου, Νίκου Νιόπλια καθώς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ηροδότου.
Κολιτσιδάκης και Νιόπλιας έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, στον Παναθηναϊκό και στον ΟΦΗ .

Ο Κολιτσιδάκης, που εργάστηκε μέχρι πρότινος στον πάγκο του Ηροδότου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, για τη συμφωνία του με τον σύλλογο. «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο ελληνικό πρωτάθλημα . Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως συνεργάτης προπονητή σε υψηλό επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Νιόπλια που με επέλεξε. Ελπίζω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, ο Ατρόμητος θα φθάσει εκεί που του αξίζει», τόνισε.

Ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήταν η εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτη του νέου μας προπονητή Νίκου Νιόπλια θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Θανάσης Κολιτσιδάκης. Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης υπήρξε συμπαίκτης με τον Νίκο Νιόπλια στην Εθνική Ομάδα (μαζί στο Μουντιάλ της Αμερικής), στον Παναθηναϊκό και στον ΟΦΗ. Συνολικά έχει 412 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και με την Εθνική Ομάδα αγωνίστηκε σε σε 14 παιχνίδια. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάστηκε ως πρώτος προπονητής σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής».

Ο Νιόπλιας έκανε την Τρίτη (10/2) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ από την Τετάρτη (11/2) θα ενταχθεί στο τιμ και ο Κολιτσιδάκης. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, κανονικά το παρών στο πρόγραμμα έδωσε ο Πίτου Γκαρσία, αφού το χτύπημα στο δάχτυλό του ήταν τελικά επιπόλαιο. Επίσης, οι νεοαποκτηθέντες Καράσκο και Μαρσελίνιο, έκαναν έξτρα πρόγραμμα σε φυσική κατάσταση με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά μετά το τέλος της προπόνησης.

Σχετικά άρθρα